Saxion op pad

Pilots rond het gebruik van de iPad in het onderwijs

Event Creators

Foto Event Creators

Voor het organiseren van de afsluitende bijeenkomst van ons project Saxion op pad krijgen we ondersteuning van Event Creators. Event Creators bestaat uit zes eerstejaars studenten van HBS, zij stellen zich hier voor:

Wij zijn een groep 1e jaars studenten van de HTRO opleiding van Saxion Deventer, bestaande uit (van links naar rechts op de foto): Maarten van Mourik, Saphira Weeda, Kim Kroeze, Georgette Bilgic, Fenne van der Wielen en Richard Boeve.

Vanuit het vak Evenementenorganisatie is ons gevraagd om de organisatie van dit evenement te verzorgen. Wij verzorgen het project Saxion op Pad in samenwerking met Sax Events. Wij zijn zelf razend enthousiast en hopen dit op de bezoekers over te brengen.  Dit evenement zal plaatsvinden binnen Saxion Deventer, en wordt gehouden op donderdag 30 januari 2014.

Wij hopen bij deze jullie allemaal te mogen verwelkomen!

EC1

Mijn directe aanspreekpunt rond de organisatie van onze afsluitende bijeenkomst zijn Kim en Georgette. We hebben inmiddels enkele keren contact gehad en het is opvallend hoe gefocust, professioneel en creatief Event Creators is in het aanpakken van ons evenement. En de iPad wordt gebruikt hierbij! Dat is extra leuk omdat HBS voor deze groep de pilot met de iPad draait (“iPad in het Evenementenonderwijs”). Ik ervaar dus aan den lijve hoe of dat gaat.

Natuurlijk kunnen we niet uit de doeken doen hoe het er op donderdag 30 januari 2014 uit gaat zien, maar neem maar van mij aan dat het absoluut de moeite waard zal zijn! Binnenkort komt de uitnodiging plus de wijze van aanmelden bij de docenten in hun postvak. Houd het dus in de gaten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 27 november 2013 door in Algemeen project, HBS: iPad in het Evenementenonderwijs en getagd als , .

Twitterberichten

%d bloggers liken dit: